Friday, December 2, 2022
Jurnalism corect


Peste 100 de oameni protestează în Piața Victoriei pentru a doua zi consecutiv/ Apelul Jandarmeriei

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 16 mai 2020 Etichete: ,

Peste 100 de persoane protestează în fața Guvernului pentru a doua zi consecutiv, deși Consiliul Național pentru Situații de Urgență a decis că adunările publice nu pot avea loc, ca măsură de prevenire a răspândirii Covid-19.

Oamenii s-au strâns în Piața Victoriei după un apel pe rețelele de socializare și spun că sunt nemulțumiți de modul în care oficialii au gestionat pandemia de coronavirus și acuză autoritățile că au manipulat informații despre boală pentru a îngrădi drepturi și libertăți.

Jandarmeria a publicat, sâmbătă, un mesaj prin care face apel la responsabilitate și recomandă oamenilor să nu participe la astfel de adunări, care le pot pune sănătatea în pericol.

„Fiți responsabili!

Ca urmare a mesajelor din mediul online care îndeamnă la manifestații publice și nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2, Jandarmeria București face următoarele precizări:

Pe timpul stării de alertă, organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații sau orice alte întruniri sunt interzise.

Pentru sănătatea dumneavoastră și protecția celorlalți cetățeni, vă recomandăm să nu participați la astfel de evenimente.

Sănătatea și siguranța dumneavoastră sunt prioritatea noastră!

Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare!”

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW