Tuesday, May 28, 2024
Jurnalism corect


Percheziții la Primăria Sectorului 5 într-un dosar privind recepția unui bloc neterminat – SURSE

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 8 februarie 2023

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au descins miercuri, 8 februarie, în sediul Primăriei Sectorului 5 și la alte două adrese în căutarea de probe într-un dosar privind recepția unui bloc neterminat, potrivit informațiilor obținute de Mainnews.ro.

Anchetatorii fac cercetări pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune, fals în declarații, fals intelectual și uz de fals.

„În această dimineață, 8 februarie 2023, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pun în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, la sediul unei instituții publice, precum și la sediile unor persoane fizice și juridice, în Capitală, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals în declarații, fals intelectual și uz de fals”, a transmis Poliția Capitalei.

Astfel, vor fi puse în aplicare 12 mandate de aducere, urmând ca persoanele în cauză să fie conduse la audieri, la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Sector 5, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals în declarații, fals intelectual și uz de fals.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW