Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Percheziții la locuința lui Nuțu Cămătaru, după ce și-ar fi însușit un cal de rasă care nu îi aparținea / Mai multe animale exotice, găsite pe proprietatea acestuia

By Ana Teșcan , in Justitie Stirile zilei , at 19 septembrie 2024

Polițiștii din Ilfov au descins joi, 19 septembrie, la locuința lui Ion Balint, zis Nuțu Cămătaru, după ce acesta și-ar fi însușit un cal de rasă care nu îi aparține, notează News.ro, citând surse judiciare. 

„În cursul zilei de astăzi, 19 septembrie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în Sectorul 5 din municipiul București, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit, obiectul dosarului fiind reprezentat de un exemplar cabalin de rasă”, a transmis joi Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Ilfov.

Oamenii legi au găsit la adresa din Sectorul 5 al Capitalei mai multe exemplare de animale și păsări exotice, a căror deținere de către persoane fizice este interzisă.

(Sursa foto: IPJ Ilfov)

În urmă cu peste un deceniu, la locuința lui Nuțu Cămătaru autoritățile au găsit patru lei și doi urși, într-o grădină zoologică improvizată în cartierul Ferentari din Capitală. Animalele au fost preluate atunci de către autorități.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW