Friday, December 3, 2021
Jurnalism corect


Percheziții la locuința interlopului Marius Alecu, zis Bebino/ Avocat: E cel mai puțin suspect. Dacă procurorul aşa înțelege să își facă treaba, măcar să și-o facă corect

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 23 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Polițiștii au descins joi dimineață la locuința lui Emil Marius Alecu, zis Bebino și la alte două locuințe, în legătură cu scandalul care a avut loc în urmă cu două săptămâni în zona Tei-Toboc din București, în urma căruia două persoane au fost rănite, potrivit unor surse.

Marius Alecu, zis Bebino, din gruparea Sportivilor, este arestat preventiv la domiciliu, după ce în urmă cu două săptămâni a fost implicat într-un scandal în urma căruia a fost rănit atât el, cât și o altă persoană.

„În continuarea urmăririi penale, în cauza privind comiterea a două infracțiuni de tentativă la omor, în baza autorizațiilor emise de instanță, au fost efectuate 3 percheziții domiciliare, în București, fiind identificate și ridicate mai multe probe și mijloace de probă.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, a transmis Poliția Capitalei.

„A reuşit mama lui Alecu să îmi dea telefon la 6.20, până i-a fost luat telefonul. Am vorbit şi cu tatăl acestuia şi cu domnul care coordonează toată percheziţia. Ceea ce mi se pare mie foarte ciudat şi bizar este că percheziţia nu a fost filmată. Urmează să aflu şi eu detalii. În cel mai scurt timp, familia va lua legătura cu mine. În toate intervenţiile în forţă, percheziţiile domiciliare sunt filmate.

Este cel puţin suspect de ce se face această percheziţie la două săptămâni de la săvârşirea tentativei de omor asupra clientului meu care a fost măcelărit în stradă de zece indivizi, dintre care a fost prins doar unul singur. Am o cerere de achitare la toate actele de urmărire penală depusă de o săptămână, la care nu am primit răspuns. Dacă procurorul aşa înțelege să își facă treaba, măcar să și-o facă corect, în litera legii”, a spus avocata lui Bebino, Laura Vicol, la Antena 3.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW