Sunday, December 3, 2023
Jurnalism corect


Percheziții în București la doi soți care vindeau produse de lux furate din Italia / Plângere făcută de casa de modă Gucci SURSE

By Ana Teșcan , in Justitie Stirile zilei , at 15 noiembrie 2023 Etichete: , ,

Polițiștii din Capitală au efectuat marți, 14 noiembrie, percheziții la doi bucureșteni, soț și soție, care ar fi vândut online produse de lux furate din Italia. Plângerea a fost făcută de un reprezentant legal al casei de moda Gucci, conform surselor Main News. Prejudiciul depășește 1,3 milioane de euro. Cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore. 

La percheziții, polițiștii au găsit produse Gucci, Moorer, Giusepe di Morabito, Moreau, Loewe, Burberry, Dolce&Cabbana și Balenciaga, potrivit informațiilor Main News.

Produsele sustrase erau comercializate de cei doi prin intermediul site-ului Vestiare Collective, site care se concentrează pe vânzarea și cumpărarea de articole de lux second-hand. Probatoriul administrat a arătat că cei doi suspecți au creat mai multe profiluri online cu date de identificare fictive începând cu anul 2021.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a anunțat, printr-un comunicat de presă, că la percheziții au fost ridicate terminale mobile, medii de stocare, dar și aproximativ 9.000 de euro, peste 2.000 de articole vestimentare, de încălțăminte și accesorii estimate, la o evaluare preliminară, la 400.000 de euro și autoturism de lux.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW