Thursday, May 19, 2022
Jurnalism corect


Percheziții DNA la trei spitale COVID și la Brigada de Operațiuni Speciale Brașov: Sunt investigate fapte privind achiziții de aparatură medicală – surse

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 3 decembrie 2020 Etichete: , ,

Procurorii DNA Brașov fac, joi, 22 de percheziții într-un dosar de corupţie. Potrivit unor surse judiciare, perchezițiile se desfășoară la trei spitale COVID, Spitalul Clinic de Neorologie și Psihiatrie Brașov, Spitalul de Boli Infecțioase Brașov, Spitalul Municipal Odorheiul Secuiesc, Spitalul din Miercurea Ciuc, și la Brigada de Operațiuni Speciale Brașov. Sursele menționate au precizat că faptele vizează achiziția de aparatură medicale și bunuri consumabile.

În cazul Brigăzii de Operațiuni Speciale, șeful structurii, împreună cu un alt ofițer, sunt vizați de perchezițiile procurorilor, potrivit unor surse mainnews.ro.

Spitalul din Miercurea Ciuc a intrat în vizorul procurorilor, aceștia efectuând percheziții și la domiciliul managerului.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Brașov efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, săvârșite în perioada decembrie 2019 – prezent.

În cursul zilei de 03 decembrie 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 22 de locații situate pe raza județelor: Brașov, Harghita și Iași, din care patru sunt instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale, a transmis DNA.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW