Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


Percheziții DNA la Serviciul Anticorupţie Suceava, la Permise şi Înmatriculări Suceava şi la mai multe sedii RAR: Sunt vizate fapte privind eliberarea permiselor de conducere şi înmatricularea unor maşini

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 26 noiembrie 2020 Etichete: , , , ,

Procurorii DNA Suceava fac, joi dimineața, 67 de percheziții în București, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Neamț și Bacău. Anchetatorii au descins Serviciul Anticorupţie Suceava, Serviciul regim permise şi înmatriculări Suceava, DRPCIV – Atelierul de confecţionare plăcuţe înmatriculare, sediile RAR din Suceava, Bucureşti, Botoşani, Bistriţa Năsăud şi Neamţ, au declarat surse judiciare, pentru mainnews.ro. Sursele mainnews.ro menţionează că sunt vizate infracţiuni în legătură cu înmatricularea unor autovehicule şi eliberarea de permise de conducere.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări în trei cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, de spălare a banilor și de constituire a unui grup infracțional organizat, presupus săvârșite în perioada 2018-2020.

În cursul zilei de 26 noiembrie 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 67 de locații situate pe raza municipiului București și a județelor: Suceava, Bistrița – Năsăud, Botoșani, Neamț și Bacău, din care nouă sunt instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale”, a transmis DNA.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW