Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Percheziții DNA la Administrația Spitalelor și la două unități sanitare din București – SURSE

By Vîrban Robert , in Justitie Stirile zilei , at 12 decembrie 2023 Etichete: , ,

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție efectuează marți, 12 decembrie, percheziții la Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti și la spitalele Colțea și Sf. Luca, au declarat surse judiciare pentru Mainnews.ro.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție, comise de funcționari publici, în cursul anului 2023, în contextul derulării unei proceduri de achiziție publică, care prevedea implementarea în cadrul unor spitale din București a unor servicii IT. În cursul zilei de 12 decembrie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare la sediile a trei instituții publice din București”, a transmis Direcția Națională Anticorupție.

Cristian Plută, directorul adjunct al Administrației Spitalelor București, se află în arest preventiv, după ce ar fi primit 20.000 euro, sub formă de mită, de la managerul Spitalului Colentina, George Mirel Cristescu, pentru a-l numit pe acesta în funcție.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW