Sunday, August 14, 2022
Jurnalism corect


Pavel Popescu, deputat PNL, confirmat pozitiv cu COVID-19 / A fost prezent la ședința de miercuri a liberalilor

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 11 decembrie 2020

Pavel Popescu, deputat PNL de Timiș, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, dar a precizat că este asimptomatic. Acesta a fost prezent la ședința Biroului Politic Național al liberalilor, în cadrul căreia Florin Cîțu a fost votat drept propunerea partidului pentru funcția de prim-ministru. 

Dragi prieteni, am fost confirmat + cu noul coronavirus SARS-CoV-2. Ultimele săptămâni au fost mai intense din prisma activității mele parlamentare și politice (emisiuni TV, întâlniri). Deși am încercat să respect cu sfințenie regulile de protecție, din păcate, virusul nu iartă. În urma expunerii din toată această perioadă, mi-am făcut preventiv câte un test rapid antigen (fabricat în România) și din păcate, chiar dacă sunt asimptomatic, rezultatul celui de ieri a fost unul pozitiv. Am repetat testul prin unul PCR, care mi-a reconfirmat infectarea. Între ultimul test negativ și cel pozitiv nu am avut contacți direcți pe definiția contactului direct. Voi fi in izolare până pe 23.12”, a precizat Pavel Popescu, pe Facebook.

Acesta îi îndeamnă pe români să respecte măsurile de prevenție împotriva virusului SARS-CoV-2 și a ținut să mulțumească autorităților pentru felul în care au comunicat.

Purtați mască, spălați-vă pe maini, dezinfectați suprafețele, respectați regulile, ca să rămâneți sănătoși până vom putea beneficia cu toții de vaccin.

Am rămas plăcut impresionat de faptul că deși sunt rezident în București, cu domiciliul și medicul de familie în Timișoara, atât centrul privat de testare PCR, cabinetul medicului de familie cât și cele două DSP-uri prin voluntarii lor au comunicat impecabil pentru parcurgerea tuturor procedurilor. Dumnezeu să vă dea sănătate, tuturor!”, a adăugat deputatul liberal.

Pavel Popescu a fost prezent la ședința Biroului Politic Național al PNL, stând la o distanță apropiată(n.r. foto – dreapta sus) de propunerea liberalilor pentru funcția de prim-ministru, Florin Cîțu.

Sursă foto: Facebook / Pavel Popescu

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW