Saturday, May 25, 2024
Jurnalism corect


Patru copii ucraineni, căutaţi de poliţişti, după ce au plecat de la familia care îi avea în plasament

By news.ro , in Stirile zilei , at 29 octombrie 2023 Etichete: , , ,

Patru copii din Ucraina, în vârstă de 11, 12, 14 şi 15 ani, care se aflau în plasament în acelaşi imobil din localitatea Certeze, judeţul Satu Mare, au fost daţi dispăruţi, după ce au plecat şi nu s-au mai întors la locuinţă. Poliţia din Satu Mare a publicat, astăzi, 29 octombrie,  semnalmentele celor patru copii.

Astfel, Ilie Cazac, în vârstă de 11 ani, are înălţimea aproximativă de 1.5 metri, greutate aproximativă – 35 de kilograme, ochi căprui, păr şaten scurt. La data dispariţiei, purta o geacă neagră şi un rucsac roşu.

Macsin Gallimullin, în vârstă de 12 ani, are înălţimea aproximativă de 1.5 metri, greutate aproximativă 40 de kilograme, ochi căprui, păr şaten scurt. La momentul dispariţiei, purta o geacă neagră.

IPJ Satu Mare

Tetiana Jabenko, în vârstă de 15 ani, are înălţimea aproximativă de 1.55 metri, greutate aproximativă 43 de kilograme, ochi căprui, păr şaten de lungime medie. La data dispariţiei, purta o geacă gri, pantofi tip sport roşii şi un rucsac portocaliu.

Mykola Punk, în vârstă de 14 ani, are înălţimea aproximativă de 1.55 metri, greutate aproximativă 48 de kilograme, ochi căprui, păr şaten scurt. La momentul dispariţiei, purta o geacă albastră, blugi verzi şi un rucsac portocaliu.

Cei patru copii au dispărut de la locuinţă în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 2.00.

„Persoanele care deţin informaţii care să conducă la găsirea acestora sunt rugate să sune la numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a transmis IPJ Satu Mare.

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW