Monday, September 26, 2022
Jurnalism corect


Patru cabinete stomatologice destinate tratării copiilor au fost amenajate la Politehnică

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 28 aprilie 2020 Etichete: ,

Primăria Capitalei a amenajat în Regie, la Universitatea Politehnică, patru cabinete stomatologice unde vor fi tratați gratuit copiii care prezintă urgențe stomatologice.

Cele patru cabinete sunt dotate cu unituri dentare moderne, achiziționate în 2019, fiind deservite de o stație de sterilizare cu patru autoclave.
De asemenea, trei echipe, formate din câte un medic și un asistent medical, sunt la datorie în aceste cabinete, iar o altă echipă realizează triajul epidemiologic al pacienților și aparținătorilor. Medicii și asistenții medicali sunt cu toții angajați ai Rețelei de Medicină Școlară și Universitară din cadrul ASSMB.

Cabinetele funcționează zilnic în intervalul orar 8.00 – 20.00, iar în weekend între orele 9.00 – 16.00

Programarile la aceste cabinete stomatologice se vor realiza prin intermediul unui call center – 0374 887 887

Primarul General, Gabriela Firea a explicat că aceste cabinete sunt necesare pentru a elibera din presiune pusă pe Spitalul de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială

„În contextul instituirii stării de urgență și a închiderii cabinetelor stomatologice, majoritatea urgentelor stomatologice se îndreptau spre Spitalul de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială (OMF), aflat în subordinea Primăriei Capitalei, care se confrunta, până acum, cu un număr mare de pacienți, atât adulți cât și copii”, a declarat Gabriel Firea.

Sursa foto: ASSMB

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW