Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Patru bărbați care pretindeau a fi polițiști, prinși în flagrant

By Daniela Eremia , in Stirile zilei , at 20 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Poliția Capitalei a prins în flagrant patru bărbați care se prezentau drept polițiști, fiind acuzați ca au păcălit mai mulți cetățeni străini.

Cei patru bărbați au fost prinși în flagrant de polițiștii Serviciului Investigații Criminale din Poliția Sectorului 1, în timp ce îi cereau unui bărbat, cetățean italian, să le înmâneze documentele și banii pe care îi avea asupra sa, moment în care ar fi încercat să oprească o parte din suma deținută.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 57 de ani, prin aceeași metodă, în perioada noiembrie 2019 – ianuarie 2020, ar fi înșelat și alte persoane, cetățeni italieni, israelieni și respectiv greci, la acest moment cercetările derulându-se în cadrul a 4 dosare penale”, precizează Poliția Capitalei.

Serviciul Investigații Criminale al Sectorului 1 va continua cercetările în care sunt implicați cei patru bărbați reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și uzurpare de calități oficiale.

Bărbații vor fi prezentați, luni, Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Sursă foto: Poliția Română

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *