Sunday, December 4, 2022
Jurnalism corect


Patru angajați ai Ambulanței Țăndărei, infectați cu Covid-19/ Activitatea a fost suspendată

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 14 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Patru cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Țăndărei au fost confirmate cu virusul Covid-19, astfel, întregul personal medical a fost izolat la domiciliu, iar activitatea Ambulanței a fost suspendată, a anunțat, marți, Prefectura Ialomița.

Potrivit sursei citate, Spitalul Țăndărei va fi deservit de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Slobozia.

Primul caz de infecție cu virusul Covid-19 la Serviciul de Ambulanță Țăndărei a fost depistat pe 11 aprilie. Ulterior, pe 13 aprilie, au mai fost înregistrate încă trei cazuri, după ce a fost testat întreg personalul medical.

„Doua dintre aceste persoane au fost internate în ziua depistării la Spitalul Suport COVID-19 Feteşti şi una la Spitalul Colentina, motiv pentru care s-a dispus măsura de izolare la domiciliu a întregului personal medical din cadrul Serviciului de Ambulanţa Ţăndărei şi suspendarea activităţii acestuia”, a precizat sursa citată, citată de Agerpres.

În judeţul Ialomiţa, sunt confirmate cu coronavirus 108 persoane, 430 persoane se află în carantină, 529 persoane sunt autoizolate şi monitorizate la domiciliu, 133 persoane sunt ieşite din izolare, iar opt persoane au fost declarate vindecate.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW