Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Patronul unui hotel din Călărași, arestat după ce a lovit o persoană și a amenințat-o că o va îneca în brațul Borcea


Proprietarul unui hotel din Călărași și nepotul său au ajuns în arest la domiciliu, după ce au sechestrat o persoană, angajată la Agenția de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia(ADR). Informația a fost confirmată de Judecătoria Călărași. Decizia magistraților nu este definitivă. Procurorii au formulat contestație și cer arestarea preventivă pentru 30 de zile, în cadrul Centrului de Reținere al IPJ Călărași.  

Potrivit surselor Main News, sechestrarea angajatului ADR Sud-Muntenia ar avea la bază o presupusă relație extraconjugală, inițiată de persoana vătămată cu soția unuia dintre suspecți, în vârstă de 38 de ani.

Deoarece nu a suportat  să se afle într-un „trio”, amoros, suspectul în vârstă de 38 de ani, coleg de serviciu cu persoana vătămată, a cerut ajutorul unchiului său, pentru a-i aplica o corecție fizică. „L-au condus într-o pădure, l-au lovit în zona capului și l-au amenințat că îl aruncă Borcea”, spun surse judiciare pentru Main News. Ulterior, Poliția a reușit să intre pe fir, a făcut percheziții și i-a adus pe cei doi suspecți în fața judecătorilor.

Luni, 22 mai, Tribunalul Călărași va decide, dacă bărbații rămân în arest la domiciliu sau în vor ajunge în Centrul de Reținere al Poliției.

Sursa foto: Poliția Română

Comentarii