Tuesday, February 20, 2024
Jurnalism corect


Patronul firmei de deratizare a fost arestat/ Cum arată bilanțul tragediei din Timișoara

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 19 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Judecătorii care se ocupă de cazul tragediei din Timișoara, unde doi copii și mama unuia dintre ei au murit, au decis, marți, că patronul firmei de deratizare să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Patronul firmei de deratizare este cercetat pentru trafic de produse sau substanțe toxice. Rezultatul probelor arată că a fost folosită o substanță care conține fosfură de aluminiu care are efecte letale în caz de inhalare. Patronul firmei mai este acuzat și de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă.

Față de acesta a fost dispusă începerea urmăririi penale, conform Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, după ce în urma unei deratizări, dintr-un bloc din Timișoara, făcută de firma pe care o deține, doi copii și mama unuia dintre ei au murit, iar alte 33 de persoane au ajuns să fie internate în spital.

Bilanțul tragediei

Până în prezent, un număr de 83 de persoane, din care 56 de adulți și 27 de copii s-au prezentat pentru investigații la 3 unități sanitare publice din oraș, și anume Spitalul Clinic Județean de Urgență “Pius Brînzeu” Timișoara, Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara și Spitalul Clinic de Urgență pentru copii “ Louis Țurcanu” Timișoara, conform ministerului Sănătății.

În prezent mai sunt internate 33 de persoane. De vineri până luni au murit o mamă în vârstă de 29 de ani și doi copii, unul de nouă zile și altul de trei ani.

sursa foto: Dreams Time 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW