Thursday, May 19, 2022
Jurnalism corect


Patronul de pompe funebre, numit de PNL la conducerea Spitalului Neamț, a fost demis de preşedintele CJ Neamţ

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 21 mai 2020 Etichete: , ,

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a anunțat, joi, că l-a demis pe managerul Spitalului Județean Neamț, Marius Ghinet, numit recent în funcție. Social-democratul susține că a luat această decizie doarece managerul unității medicale este patronul unei firme de pompe funebre și a altei firme care se ocupă cu asfaltări și lucrări de întreținere în oraș.

„Cum nicio promisiune făcută nemțenilor nu rămâne neîndeplinită, vă anunț că l-am demis pe domnul care se ocupa de pompe funebre și am numit un om de o înaltă pregătire profesională și morală, în persoana doctorului militar Silviu Dan Verzea.

Mai ales în această perioadă dificilă pe care o traversăm, fără niciun sprijin de la Guvernul României, avem nevoie de profesioniști, care să aibă competența necesară și pregătirea medicală pentru a conduce Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț.

Așadar, cel puțin la Neamț, nu accept compromisuri și bătaie de joc: fără frizerițe, chelneri și gropari la conducerea celui mai mare spital din județul nostru”, a scris Ionel Arsene pe Facebook.

Potrivit sursei citate, medicul Silviu Dan Verzea a mai condus unitatea medicală și în urmă cu câțiva ani.

„Domnul Verzea este unul dintre cei mai respectați medici chirurgi, cu titlul de doctor în științe medicale, a profesat la Spitalul Militar Central din București, este tânăr și foarte determinat să își folosească toată experiența și priceperea în a depăși cu bine situația de criză generată de coronavirus.

L-am asigurat de tot sprijinul meu și al Consiliului Județean și îmi pun toată încrederea în capacitatea dumnealui de a avea grijă ca toți nemțenii care ajung la spital să fie tratați în cele mai bune condiții.

În urma discuției pe care am avut-o, l-am rugat pe domnul doctor Verzea ca echipa managerială să fie propusă de dumnealui, respectiv nominalizările pentru funcțiile de director îngrijiri, director medical și director financiar. Am toată încrederea că va alege oameni competenți, care să-i fie sprijin în ceea ce înseamnă management performant într-o situație de criză.

Mulțumesc domnului doctor că a acceptat această misiune dificilă și mulțumesc și nemțenilor mei dragi, care mi-au fost alături, care mi-au scris și m-au inspirat în alegerea făcută!

Întotdeauna voi ține cont de sugestiile și propunerile voastre și vă asigur că veți avea în mine un partener în rezolvarea problemelor comunității noastre. Cu Dumnezeu, înainte!”, a mai scris Arsene.

Marius Ghinet este membru PNL. Acesta are o firmă de pompe funebre și este și director de logistică al SC Publisery SA, societate a Consiliului Local Piatra-Neamț care se ocupă de asfaltări și lucrări de întreținere în oraș, spune presa locală.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW