Saturday, April 13, 2024
Jurnalism corect


Partidul de guvernământ al Rusiei, Rusia Unită, acuză că este ţinta unui atac cibernetic masiv

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 16 martie 2024 Etichete: , , ,

Partidul Rusia Unită, care este la guvernare în Rusia, a anunțat sâmbătă că se confruntă cu un atac cibernetic de negare a serviciului la scară largă, o formă de atac cibernetic care vizează să perturbe prezența sa online, și a suspendat serviciile neesențiale pentru a contracara această amenințare, conform informațiilor furnizate de CNBC.

Președintele rus Vladimir Putin, care candidează independent la alegerile prezidențiale din Rusia cu sprijinul Partidului Rusia Unită, a acuzat Ucraina că încearcă să saboteze alegerile, în ciuda faptului că este practic sigur că va câștiga.

Aceste alegeri marchează primele alegeri prezidențiale din Rusia de la invazia sa în Ucraina în 2022. Cu toate că Putin nu se confruntă cu o opoziție semnificativă, au fost deja raportate incidente de incendiere la secțiile de votare și alegători care au sabotat urnele în cinci regiuni.

Comisia electorală a Rusiei a declarat vineri că a fost vizată de peste 10.500 de atacuri cibernetice în prima zi de vot, iar un site web crucial al guvernului, folosit pentru votul online, a fost indisponibil în anumite regiuni rusești pentru o mare parte a zilei, conform The Telegraph.

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW