Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Parlamentarii PSD nu vor da votul de învestitură pentru noul Guvern: PNL să demonstreze că știe să și construiască, nu doar să distrugă

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 14 octombrie 2019 Etichete: , ,

Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat transmite că PSD nu va da votul de învestitură pentru noul Guvern. PSD a hotărât, în ședința Comitetului Executiv al partidului, de vineri, să nu voteze un guvern PNL. Anunțul a fost făcut, luni, de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

„PSD nu va gira un Executiv al concedierilor masive, al tăierilor de pensii și de salarii, al scăderii nivelului de trai al românilor!

Este responsabilitatea partidelor care au inițiat și au votat moțiunea de cenzură să își asigure majoritatea necesară pentru a susține un nou Guvern.

PNL-ul și aliații săi trebuie să demonstreze românilor că știu să și construiască, nu doar să distrugă.

România nu se conduce doar cu declarații politice sforăitoare, ci cu un program de guvernare, susținut de o majoritate parlamentară. Le transmitem partidelor în cauză să se mobilizeze și să-și asume responsabilitatea pentru învestirea unui nou Executiv, având în vedere că, potrivit propriilor declarații, orice întârziere nu aduce decât deservicii României și românilor”, se arată într-un comunicat al grupului parlamentar al PSD.

sursa foto: Inquam photos/ Octav Ganea

 

 

 

 

 

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: mainnews.ro/parlamentarii-psd-nu-vor-da-votul-de-investitura-pentru-noul-guvern-pnl-sa-demonstreze-ca-stiu-sa-si-construiasca-nu-doar-sa-distruga/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *