Saturday, April 13, 2024
Jurnalism corect


Părinții victimelor lui Vlad Pascu reclamă atitudinea judecătoarei de la Judecătoria Mangalia. Tatăl lui Sebi: M-a întrebat dacă băiatul meu este în sală

By Ana Teșcan , in Justitie Stirile zilei , at 22 februarie 2024

Părinții victimelor tragediei de la 2 Mai au reclamat, joi, 22 februarie, atitudinea judecătoarei de la Judecătoria Mangalia, la primul termen al procesului. Tatăl lui Sebastian Olariu, tânărul de 19 ani ucis, a declarat că magistratul l-a întrebat dacă băiatul său se află în sală.

Procesul lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a ucis alți doi tineri fiind urcat la volan sub influența drogurilor a început joi, însă cu o amânare. Potrivit News.ro, unul dintre avocații lui Pascu s-a retras din dosar, iar cel de-al doilea a depus o cerere prin care annunţa că protestează şi nu poate participa la acest termen. Următoarea înfăţişare a fost stabilită pentru 14 martie.

Părinţii tinerilor care și-au pierdut viața în accident au reclamat tergiversarea procesului și atitudinea judecătoarei, calificând totul drept „o bătaie de joc”.

Tatăl lui Sebastian Olariu, tânărul ucis în accident, a declarat că judecătoarea l-a întrebat despre prezența fiului său în sală.

„Când mi-a spus dacă băiatul meu e în sală… N-am văzut în viața mea un asemenea judecător. Îi voia buletinul (n. r.ed. – buletinul lui Sebastian Olariu, tânărul mort în accident, le-a spus tatăl lui Sebi reporterilor.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW