Sunday, December 4, 2022
Jurnalism corect


Părinții care nu-și lasă copiii la școală din septembrie vor fi amendați. Țara în care se aplică sancțiuni

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 5 iulie 2020 Etichete: , , , ,

Ministrul britanic al Educației, Gavin Williamson, a anunțat că Guvernul de la Londra a luat decizia ca părinții care nu-și trimit copiii la școală din luna septembrie să fie amendați.

“Dacă nu există un motiv bun pentru absență vom impune amenzi părinților”, a declarat ministrul britanic al Educației, potrivit BBC.

Decizia sancționării părinților care nu-și trimit copiii la școală a fost aspru criticată de profesori și de o organizație caritabilă. Cei care au criticat decizia au sugerat o ”perioadă de tranziție” pentru elevi la începutul școlii.

Reacțiile părinților

 • “Sunt de acord cu întoarcerea copiilor la școală. Nu sunt un fan al părinților care și-au retras copiii de la școală”, a declarat un părinte, adăugând că această „amendă este o glumă”.
 • „Acum pot eu sancționa școala pentru că nu s-au făcut lecții de la începutul carantinei”, a mai spus un părinte a cărui fiică a avut un singur curs online, de 30 de minute.
 • „Sunt un părinte care s-a străduit să continue să lucreze de acasă și, timp de patru luni, să se ocupe și de educația copilului, tot ce auzim de la ministrul Educație este amenințarea că vom fi amendați”, a declarat un alt părinte.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW