Thursday, October 6, 2022
Jurnalism corect


Părinții Alexandrei, chemați la DIICOT pentru a preda buletinul fetei

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 3 septembrie 2019 Etichete: , ,

Părinții Alexandrei Măceșanu, fata din Caracal despre care Gheorghe Dincă spune că a omorât-o, au fost citați la DIICOT București pentru a preda buletinul fetei, potrivit lui Alexandru Cumpănaşu. Ulterior, Direcţia a confirmat informaţia, menţionând că familia fetei a fost de acord să de prezinte la Bucureşti pentru a luat la cunoştinţă concluziile raportului medicilor legişti.

Alexandru Cumpănașu a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că dacă verișorul său și soția acestuia nu se vor prezenta la DIICOT vor fi aduși cu mandat la sediul instituției.

„DIICOT îmi amenință familia cu cătușele: Dragi romani, nu se poate așa ceva: Este picătura care a umplut paharul!! Este prea mult! DIICOT a emis citație pe numele parintilor Alexandrei prin care sunt „chemați” la DIICOT Bucuresti pt a preda buletinul Alexandrei. Atenție: Daca nu se prezinta la „chemare” vor fi aduși cu mandat de aducere (Adica in duba cu catuse, precum ultimii infractori) si amenda de pana la 5000 lei!!!!!Oameni buni, parintii ingerului nostru sunt „chemați” si daca nu, sunt amenintati ca vor fi adusi cu catuse. Nu mai pot! Este prea mult. Nu i-au dus cu catuse nici pe criminalii Alexandrei: pe procurorii sau politistii care au protejat rețeaua. Ii anunt eu pe procurorii DIICOT ca NU vor preda buletinul lui Alex cu orice amenintare sau catuse. Pana cand nu va exista o hotarare judecatoreasca definitiva!!”, a scris Cumpănașu, pe pagina sa.

DIICOT: Familia victimei a refuzat să predea cartea de identitate. S-a dispus citarea

Ulterior postării, DIICOT a transmis că familia Alexandrei a refuzat să predea cartea de identitate şi a luat la cunoştinţă citarea la sediul instituţiei pentru a li se pune la dispoziţie concluziile raportului INML.

„La data de 02.09.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală au dispus, prin ordonanță, predarea de către familia victimei M.A.M. a cărții de identitate aparținând minorei, în acest sens fiind delegați ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova.

Persoanele menționate mai sus împreună cu un reprezentant al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Zonal Craiova – s-au deplasat la domiciliul părinților victimei minore, au adus la cunoștință acestora ordonanța dispusă in cauză, precum și concluziile raportului de expertiză genetică.

Familia victimei a refuzat să predea cartea de identitate aparținând victimei minore, motivând faptul că solicită să consulte conținutul concluziilor respectivului raport.

În acest sens s-a încheiat un proces verbal in care a fost consemnată poziția părinților, iar în urma consultării ofițerilor de poliție judiciară cu procurorii de caz, s-a dispus citarea părinților victimei minore la sediul DIICOT – Structura centrală pentru a li se pune la dispoziție concluziile documentului.

Citația a fost emisă, părinții victimei minore luând la cunoștință și semnând în nume personal”, transmite DIICOT.

Comentarii


  • Dar…
    DE CE să le predea cartea de identitate?
    … Ca să nu facă traficanții fals în acte…?
    SAU
    … Cum oricum fac potol
    Vor s-o pună la borcan, în formol!?!

    https://oamenicasobolani.wordpress.com/

    Datele bancare nu le vor
    Dacă oricum sânt îmbârligați de nu mai știi care-i mafiot și care îi mai are în vizor?

    Pe-ăștia nu-i adună nimeni în dubă de pe răzor
    … Ca să scăpați odată măcar de statul lor?

    Și…
    … Pe stradă
    Se iese doar la paradă???

    Tot nu vor s-audă, să vadă…
    Dacă oricum sânt muți și așteaptă doar ziua când întinși fi-vor în ladă!?

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW