Friday, June 25, 2021
Jurnalism corect


Ovidiu Raețchi: Primăvara va aduce, aproape sigur, alegeri parlamentare anticipate

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 29 noiembrie 2019 Etichete: , , , ,

Deputatul PNL, Ovidiu Raețchi susține că primăvara va aduce alegeri anticipate. Acesta a mai spus că este nevoie de un parteneriat puternic între PNL și USR în lupta cu social-democrații.

“Primăvara va aduce, aproape sigur, alegeri parlamentare anticipate. Strategia pentru locale a partidelor care luptă pentru depesedizarea administrației trebuie făcută plecând de la aceasta premiza. Timpul este scurt, e nevoie de un parteneriat puternic anti-PSD, iar deciziile strategice trebuie luate acum.

Ponderea pe care PSD încă o are în Parlament și în administrațiile publice locale nu mai reflectă voința electoratului; rezultatul alegerilor europarlamentare și al celor prezidențiale spune clar asta. Societatea civilă a cerut anticipate, la nivel parlamentar nu a existat niciodată o voință atât de largă (PNL-USR) și de puternică pentru anticipate, iar ideea este susținută puternic și de Președintele Iohannis”, spune Raețchi.

Ovidiu Raețchi susține că PSD este un partid aflat într-o criză foarte profundă ca să mai poată fi lăsat în poziții de răspundere.

„PSD este un partid într-o criză prea profundă ca să mai poată fi lăsat în poziții de răspundere. Niște oameni care se înjură și sunt gata să se bată în public nu pot lua decizii pentru cetățeni; asta s-a văzut limpede în perioada în care au fost la guvernare și se vede încă foarte bine în situația critică în care Gabriela Firea a adus Capitala”, a mai scris Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW