Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


OUG adoptată de Guvern care vine în sprijinul fermierilor afectați de criză. Anunțul făcut de ministrul Oros

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 21 mai 2020 Etichete: , , , , ,

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anunțat, joi, că Guvernul a adoptat o OUG care vine în sprijinul fermierilor care au fost afectați pe perioada stării de urgență.

Adrian Oros: “Guvernul a adoptat o OUG prin care se prelungește termenul de depunere a cererilor unice de plată până la 15 iunie 2020. Asta pentru a veni în sprijinul fermierilor afectați de restricțiile de circulație.

Am simplificat procedurile de depunere a acestor cereri. Ele se fac online iar adeverințele de la primării se obțin direct de către centrle noastre APIA.

O altă măsură este aceea că din 15 mai, prin APIA, eliberăm adeverințe pentru beneficiarii schemelor de plată, pentru acei fermieri care vor să acceseze credite pentru activitățile curente. Fermierii pot să obțină o valoare a creditelor de până la 85% din subvențiile pe care noi le acordăm anul acesta”

Ionel Dancă a anunțat că de aceste măsuri pot beneficia 850 de mii de beneficiari pentru o suprafață de peste nouă milioane de hectare.

sursa foto: Facebook

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you can find 3478 more Info on that Topic: mainnews.ro/oug-adoptata-de-guvern-care-vine-in-sprijinul-fermierilor-afectati-de-criza-anuntul-facut-de-ministrul-oros/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: mainnews.ro/oug-adoptata-de-guvern-care-vine-in-sprijinul-fermierilor-afectati-de-criza-anuntul-facut-de-ministrul-oros/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *