Wednesday, May 29, 2024
Jurnalism corect


Orban vorbește despre greutățile preluării guvernării: În fiecare zi descoperim noi bombe și noi găuri în buget

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 12 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Premierul României, Ludovic Orban, susține că noul guvern se confruntă cu dificultăți în preluarea puterii, descoperind zilnic „noi bombe” și „noi găuri în buget”.

„În ceea ce privește activitatea biroului executiv al PNL, am prezentat pe scurt prima săptămână a Guvernului pe care îl conduc, dificultățile extreme cu care ne confruntăm în preluarea puterii i probleme fără număr care trebuie rezolvate din cauza incapacității și indolenței manifestată de noua guvernare. În fiecare zi constatăm noi bombe plantate în instituții, noi disfuncționalități, noi găuri în buget și noi situații care reclamă o intervenție promptă de a repara stricăciunile făcute de PSD. Am solicitat grupurilor parlamentare un sprijin pentru activitatea Guvernului și am prezentat planurile pe care le avem”, a spus premierul.

În ceea ce privește alegerile prezidențiale, Orban spune că strategia de campanie a fost planificată.

„În ceea ce privește campania prezidențială, am făcut o analiză și am stabilit pașii care trebuie făcuți pentru a asigura victoria lui Klaus Iohannis.  Ne batem cu candidatul PSD. PSD încă nu a suferit înfrângerea decisivă și este necesară mobilizarea românilor”, a mai afirmat premierul.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW