Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Orban, vizită la Uzina Mecanică Cugir: Vrem să revigorăm industria de apărare. Armata Română este hotărâtă să se implice

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 15 mai 2020 Etichete: , ,

Premierul Ludovic Orban își continuă vizitele, vineri, în acest moment aflându-se la Uzina Mecanică Cugir, alături de ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, ministrul Economiei, Virgil Popescu, dar și de vicepremierul Raluca Turcan. Orban susține că se dorește revigorarea industriei de apărare.

„Suntem prezenți aici pentru a dat un mesaj foarte serios că vremea în care MApN, Armata Română, nu ținea cont de nevoile industriei de Apărare a trecut, că între MApN, Armata Română, Ministerul Economiei și industria de armament există o legătură foarte puternică.

Armata Română este hotărâră să se implice în susținerea industriei de apărare, atât prin achiziții, care sunt produse de fabricile din România prin implicarea inclusiv în zona de cercetare, prezența celor doi miniștri este cea mai clară dovadă că vrem să revigorăm industria de apărare și să asigurăm comenzi din partea Armatei Române pentru capacitățile de producție din industria de apărare românească”, a declarat Ludovic Orban.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *