Saturday, January 23, 2021
Jurnalism corect


Orban și miniștrii liberali se întâlnesc într-o nouă ședință de Guvern. Ce proiecte se află pe ordinea de zi

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 22 iulie 2020 Etichete: ,

Guvernul PNL se reunește, miercuri, într-o ședință la Palatul Victoria care va începe la ora 17.00. Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte care ar trebui să fie adoptate

Pe ordinea de zi a ședinței de află spre aprobare un proiect de ordonanţă de urgenţă care modifică ordonanţa de urgenţă a Guvernului 60/2009 privind unele măsuri pentru implementarea programului „O familie, o casă”.

De asemenea, tot miercuri urmează ca Guvernul să adopte proiectul de ordonanţă de urgenţă privind aprobarea Programul de susţinere a întreprinderilor mici şi mijlocii – IMM Leasing de echipamente şi utilaje.

Un alt proiect de ordonanţă de urgenţă prevede completarea Ordonanţei Guvernului nr. 41/1994 privind autorizarea plăţii cotizaţiilor la organizaţiile internaţionale interguvernamentale la care România este parte, precum şi pentru aprobarea plăţii cotizaţiei anuale ce decurge din calitatea de membru a României în cadrul Fundaţiei Europene pentru Tineret.

De asemenea, Guvernul are în va discuta şi despre aprobarea proiectului de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea ordonanţei Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activităţii sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor şi pentru abrogarea art. IV alin. (2) şi V din Legea nr. 236/2019 pentru modificarea şi completarea art. 15 din ordonanţa Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activităţii sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, precum şi pentru modificarea unor acte normative.

Executivul mai are pe ordinea de zi proiectul de ordonanţă de urgenţă  pentru modificarea şi completarea Legii nr.362/2018 privind asigurarea unui nivel comun ridicat de securitate a reţelelor şi sistemelor informatice.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW