Sunday, December 4, 2022
Jurnalism corect


Orban: Orice persoană care intră în țară trebuie să știm cu precizie unde stă, unde lucrează, care a fost traseul ei

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 9 martie 2020 Etichete: , , ,

Premierul interimar, Ludovic Orban, a declarat, luni, în Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, că Poliția de frontieră trebuie să știe cu precizie pentru orice persoană care intră în România unde locuiește, unde lucrează, care a fost traseul acesteia, pentru a se putea lua măsurile care se impun în funcție de locul din care vine.

„Repet pentru Poliția de frontieră. Transmiteți-le mesajul foarte ferm: orice persoană care intră în țară trebuie să știm cu precizie unde stă, unde lucrează, care a fost traseul ei, pentru a putea lua măsurile care se impun în funcție de locul din care vine, să putem să luăm decizia potrivită – dacă intră în carantină instituționalizată sau în izolare la domiciliu”, a declarat Ludovic Orban.

Liberalul a mai precizat că anchetele epidemiologice trebuie să se realizeze mai rapid, iar rezultatele la testele pentru coronavirus să fie furnizate mai repede.

”Cred că dacă există cel mai mic risc va trebui să suspendăm activitatea în învățământul preuniversitar. Va trebui să discutăm perioada (de închidere a școlilor – n.red.)”, a mai declarat Ludovic Orban.

Sursa photo: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW