Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Orban, întâlnire cu reprezentanții HoReCa pe tema redeschiderii restaurantelor: Am solicitat grupului tehnic să evalueze

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 24 august 2020 Etichete: , , ,

Premierul Ludovic Orban spune că, săptămâna aceasta, se va întâlni cu reprezentanții din industria HoReCa pentru a discuta despre posibilitatea redeschiderii restaurantelor. Șeful Guvernului a mai anunțat că le-a solicitat specialiștilor din grupul tehnic să evalueze situația.  

„Am solicitat grupului tehnic să evalueze redeschiderea activităţii în spaţii închise. În cursul acestei săptămâni voi avea o întâlnire cu cei din industria HoReCa”, a afirmat Ludovic Orban.

Orban spune că aşteaptă un punct de vedere din partea specialiştilor în funcţie de care se va stabili în ce condiții vor putea fi redeschise restaurantele.

„Aştept punctul de vedere al specialiştilor. Da, în cursul acestei săptămâni va trebui să luăm o decizie. Oricum va trebui să luăm o decizie, pentru că se va termina sezonul estival, perioada în care oamenii pot să stea pe terase şi odată cu scăderea temperaturii, de exemplu la munte sunt hoteluri unde e foarte greu să serveşti micul dejun în aer liber, e o temperatură scăzută şi vor trebui luate măsurile pentru a permite, uşor, uşor, în condiţii de siguranţă, de asigurare a măsurilor de protecţie sanitară, vor trebui luate aceste decizii”, a afirmat premierul Orban.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW