Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Orban, după ce Kovesi a rămas singură în cursă: Pesedişti, vă gândiţi cumva la seppuku

By Andreea Traicu , in Justitie Politic Stirile zilei , at 12 iulie 2019 Etichete: , , ,

Liderul PNL o critică pe Viorica Dăncilă după ce premierul a anunţat că nu o susţine pe Laura Codruţa Kovesi la şefia Parchetului European. Ludovic este ironic la adresa social-democraţilor după ce contracandidatul luii Kovesi a fost numit şef al Parchetului financiar francez, ceea ce ar însemna retragerea din cursa europeană.

„Astazi, cand Ambasada Frantei a organizat evenimentul de aniversare a Zilei Nationale a Frantei, Romania a primit un „cadou” de la francezi. Contracandidatul Laurei Codruta Kovesi, Jean- Francois Bohnert, care fusese preferat de Consiliu, a fost numit procuror sef al Parchetului National Financiar din Franta si sunt informatii ca s-a retras din competitie. In consecinta, din 3 candidati, au ramas doi. Iar avantajul decisiv al candidatului roman este ca este, practic, candidatul Parlamentului European.

Drept urmare, Consiliul Uniunii Europene nu are altceva de facut decat sa accepte candidatul votat de Parlament, ceea ce ar trebui sa fie o simpla formalitate pentru ca in Regulament seful Parchetului European este hotarat de Consiliu si de Palrlament, iar Consiliul a clasat- o pe Laura Codruta Kovesi pe locul 2 dupa candidatulul francez, care s-a retras, deci acum candidatul roman este pe primul loc si in preferintele Consiliului.
Pesedisti, va ganditi cumva la seppuku (n.r. mod de sinucidere prin spintecarea pântecelui cu pumnalul sau cu sabia, practicat mai ales de samuraii japonezi.)?

P.S. Cat de plina de venin poate sa fie Vasilica Viorica Dancila si, mai ales, cat de lipsita de luciditate si de fler, incat sa declare chiar astazi ca guvernul pe care il conduce nu sustine candidatul roman, declaratie facuta chiar la Ambasada Frantei ?”, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW