Friday, July 1, 2022
Jurnalism corect


Orban, despre votul de joi pentru moțiunea de cenzură: Se poate spune că suntem la 247/ Somez PSD să se abțină de la practicile cu care ne-au obișnuit

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 7 octombrie 2019 Etichete: , , , ,

Președintele Partidului Național Liberal a declarat că 247 de deputați ar putea vota joi, în favoarea moțiunii de cenzură, dacă și cei trei parlamentari PSD care și-au anunțat aderarea la Pro România ar vota pentru căderea Guvernului.

„Începe săptămâna decisivă. PNL este mobilizat la maximum pentru a asigura reușita moțiunii de cenzură. Toți parlamentarii PNL vor fi prezenți și vor vota la vedere în favoarea moțiunii.
Până în prezent avem 7 parlamentari care au promis că vor vota moțiunea de cenzură. 244 e pe socoteala noastră. Dacă vor vota moțiunea de cenzură și cei trei parlamentari din PSD care și-au anunțat trecerea la Pro România se poate spune că suntem la 247.(…)”, a declarat Ludovic Orban.

Orban a mai avertizat PSD că dacă vor influența deputați să-și schimbe votul, prin bani sau prin promisiunea unor funcții publice acest lucru reprezintă o infracțiune.

„Avertizez public președintele PSD și negociatorii PSD că orice promisiune făcută în bani sau în funcții pentru parlamentari pentru a le schimba opțiunea politică reprezintă o infracțiune. Ca atare, îi somăm să se abțină de la practicile cu care ne-au obișnuit. Oricum șansele de reușită sunt egale cu zero. Noi vom continua discuțiile și negocierile”, a mai spus președintele PNL.

Ludovic Orban a mai adăugat că parlamentarii care vor vota moțiunea de cenzură vor avea o imagine pozitivă în fața opiniei publice.

„După părerea mea orice parlamentar care va vota moțiunea de cenzură va fi privit cu ochi buni de opinia publică. În momentul de față peste 80% din populația României își dorește ca Guvernul să cadă”, a mai adăugat Orban.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW