Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Prim-ministrul, despre protestele din Piaţa Victoriei: Mesajele eu personal nu le înţeleg. Virusul există, faptul că sunt decese arată că este o ameninţare reală

By Madalina Balaceanu , in Politic , at 17 mai 2020 Etichete: , , , ,

Premierul Ludovic Orban a vorbit, duminică seară, despre protestatarii din Piața Victoriei și susține că nu le înțelege mesajele: „Virusul există, faptul că sunt decese arată că este o ameninţare reală”, a declarat Orban.

Premierul a fost întrebat duminică seară despre protestele din ultimele seri din Piața Victoriei, unde sute de oameni s-au adunat, fără a purta măști de protecție și fără a respecta măsura distanțării sociale. Acestea cer dovezi că virusul există și reclamă încălcarea Constituției prin impunerea de restricții.

„Aş prefera să vă dau un răspuns… mesajele celor din Piaţa Victoriei eu personal nu le înţeleg. Virusul există, faptul că sunt decese arată că este o ameninţare reală. Practic toate sloganele şi declaraţiile mi se pare că fac parte din apanajul unora care nu au nicio treabă cu interesul naţional”, a afirmat Orban.

Aproximativ o sută de persoane protestează, duminică seară, pentru a treia seară consecutiv de când s-au ridicat restricțiile de circulație, solicitând dovezi științifice privind existența coronavirusului.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *