Monday, December 6, 2021
Jurnalism corect


Orban, despre moțiunea de cenzură depusă de PSD: Suntem pregătiţi pentru orice situaţie

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 30 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, referitor la moțiunea de cenzură depusă de PSD că  social-democrații „sunt nişte oameni politici care şi-au dat măsura lipsei de valoare prin modul în care au guvernat în ultimii trei ani”.

Aşteptăm votul la moţiunea de cenzură. Suntem pregătiţi pentru orice situaţie. Cei care depun moţiunea sunt nişte oameni politici care şi-au dat măsura lipsei de valoare prin modul în care au guvernat în ultimii trei ani. În ceea ce mă priveşte pe mine, indiferent de deznodământul moţiunii de cenzură, noi ne continuăm activitatea şi mai ales ne îndreptăm spre obiectivul pe care îl avem, şi anume acela de a câştiga alegerile, astfel încât să asigurăm o guvernare stabilă, solidă, cu o susţinere parlamentară puternică, pentru a putea să ne punem în practică toate proiectele de care are nevoie România astăzi„, a spus premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban a mai adăugat că parlamentarii PNL vor vota „categoric împotriva moţiunii”.

Partidul Social Democrat a depus, joi, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban, după ce ieri Executivul și-a asumat răspunderea pe proiectul de lege prin care se revine la alegerile locale organizate în două tururi de scrutin. textul moțiunii poate fi citit AICI.

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW