Friday, May 7, 2021
Jurnalism corect


Orban: Ciolacu și Ponta pot fi amendați pentru că și-au dat jos masca în Parlament

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 18 mai 2020 Etichete: , , , ,

Premierul Ludovic Orban spune că Marcel Ciolacu și Victor Ponta pot fi amendați pentru că, luni, în timpul discursurilor pe care le-au susținut în plenul Camerei Deputaților, nu au purtat măști sanitare de protecție.

„Ba da, pot fi amendati.(….)Oricum, un comportament total incorect din partea unor care se pretind lideri. Aici forta exemplului e cea mai importanta. In spatii inchise exista obligativitatea purtarii mastii. In discursul la microfon nu au purtat masca si a fost o decizie a lor. De fapt, ei se considera deasupra legii si ca doar cetatenii obisnuiti trebuie sa respecte legea. Este foarte ilustrativ pentru mentalitatea pe care o au in raport cu legea”, a declarat Ludovic Orban, la B1TV.

Odată cu intrarea în vigoare a stării de urgență pe teritoriul României s-a instituit și obligativitatea purtării măștilor în spațiile închise. Atât președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, cât și liderul Pro România, Victor Ponta, și-au dat jos măștile de protecție atunci când au vorbit de la tribuna Parlamentului.

Vezi și Ciolacu a refuzat să poarte mască la tribuna Parlamentului: Chemați-l pe Vela să mă aresteze / Florin Roman a cerut dezinfectarea microfonului – VIDEO

 

sursa foto: Inquam Photos / George Calin

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW