Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Opt persoane au fost reținute în urma perchezițiilor la două direcții ale Primăriei Capitalei

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 16 decembrie 2020

Polițiștii au reținut opt persoane în urma perchezițiilor efectuate într-un dosar privind construirea fără autorizație a unor imobile, în Bucureștii Noi și Chitila. 

În urma perchezițiilor, polițiștii au identificat și ridicat documente de interes în cauză, telefoane mobile, medii de stocare precum și peste 52.000 de euro, 48.000 de lei și 4.300 de dolari. De asemenea, au fost reținute 8 persoane, acestea urmând a fi prezentate magistraților cu propunere legală. Cercetările sunt continuate de DGPMB – Serviciul Investigații Criminale din Poliția Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, a transmis Poliția Capitalei.

CITEȘTE ȘI: Nicușor Dan, după perchezițiile de la PMB: În perioada precedentei administrații s-au petrecut ilegalități / Reacția Gabrielei Firea: Ilegalitate înseamnă să-ți bagi joc de bucureșteni și de orașul acesta de aproape două luni

Context

Poliția Capitalei a efectuat, miercuri, 11 percheziții în București și Ilfov, într-un dosar privind construirea fără autorizație a unor imobile, în Bucureștii Noi și Chitila.

Două percheziții au fost realizate la Direcția Generală de urbanism și amenajarea teritoriului și Serviciul de autorizări din Primăria Generală.

Sursă foto: Inquam Photos/ Cornel Putan

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *