Wednesday, May 22, 2024
Jurnalism corect


Opt pacienți cu COVID-19, externați de la Institutul Marius Nasta

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 24 iunie 2020 Etichete: , ,

Ca urmare a ordinului ministrului Sănătății privind modificarea criteriilor de externare, opt pacienți cu COVID-19 urmează să părăsească Institutul Marius Nasta din București și să fie plasați în izolare la domiciliu.

Dintre pacienții cu COVID-19 care urmează să fie externați cinci nu au simptome iar trei prezintă forme ușoare ale bolii.

„Un nou pas în activitatea medicală a Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta în contextul pandemiei de COVID-19. Astăzi se externează din Institutul Marius Nasta 14 pacienți din cadrul Pavilionului COVID. Este vorba despre 5 pacienți asimptomatici și 9 cu forme ușoare. Dintre cei 9 pacienți cu forme ușoare care se externează astăzi, 6 pleacă vindecați, având două teste SARS-CoV-2 negative, iar ceilalți 3 sunt externați în baza ordinului emis de Ministerul Sănătății. Astfel, în baza ordinului emis de Ministerul Sănătății în acest sens, de la Institutul Marius Nasta se externează astăzi, în total, 8 pacienți: 5 asimptomatici și 3 cu forme ușoare ale bolii”, a precizat dr. Beatrice Mahler, citată de rohealthreview.ro.

CITEȘTE ȘI: Ordinul prin care pacienții asimptomatici pot fi externați a fost publicat în Monitorul Oficial

Sursa foto: Inquam Photos / Alexandra Pandrea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW