Friday, May 7, 2021
Jurnalism corect


Opt angajaţi ai Serviciului de Ambulanţă Vrancea, diagnosticați cu Covid-19

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 13 aprilie 2020 Etichete: , , , ,

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, spune că un medic și șapte asistenți și dispeceri care lucrează în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Vrancea au fost diagnosticați cu coronavirus.

Ministrul Sănătății a făcut acest anunț în timp ce se afla într-o vizită de lucru la Focșani. Cei infectați sunt toți contacți ai unor angajaţi ai ISU Vrancea care au fost diagnosticaţi cu COVID-19.

„Sunt anchete în desfăşurare, timpul de lucru la SAJ Vrancea e bine fracţionat, au necesarul pe care şi l-au completat cu echipamente, rămâne să evaluăm activitatea în perspectivă. Ei şi au coroborat personalul de acasă şi cel din concediu pentru a putea acoperi turele”, a declarat Nelu Tătaru.

Conform ministrului Sănătății, următoarele 3-4 săptămâni vor fi “destul de dificile”

„Vom mai avea 3-4 săptămâni destul de dificile, suntem în urcare ca şi număr de cazuri. Acest număr de cazuri depinde şi de atitudinea concetăţenilor noştri, de izolare şi distanţare socială. E o perioadă în care trebuie să ne impunem să stăm izolaţi chiar dacă vin sărbătorile, iar vremea e frumoasă”, a spus, la Focşani, ministrul Sănătăţii.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW