Friday, June 14, 2024
Jurnalism corect


OMV Petrom donează un milion de euro pentru achiziția de echipamente de testare pentru coronavirus

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 18 martie 2020 Etichete: , ,

OMV Petrom donează un milion de euro Crucii Roșii Române în contextul pandemiei de coronavirus din România. Banii vor fi folosiți pentru achiziția de echipamente de testare pentru diagnosticarea rapidă Covid-19.

„În perioade dificile, cum este cea prin care trecem acum, solidaritatea şi responsabilitatea sunt cruciale. Când distanţa socială devine o măsură preventivă, trebuie să rămânem împreună prin alte mijloace. Iar solidaritatea este unul dintre ele”, a spus Christina Verchere, director general executiv şi preşedinte al Directoratului OMV Petrom, potrivit unui comunicat de presă.

Crucea Roșie Română, organizație umanitară cu expertiză în prevenirea și combaterea îmbolnăvirilor și intervenția în situație de dezastre, colaborează permanent cu autoritățile centrale și locale și le oferă sprijin logistic, uman și material pentru a consolida lupta împotriva coronavirusului.

 „Donaţia OMV Petrom reprezintă o contribuţie substanţială pentru sistemul naţional de sănătate ceea ce va face posibilă creşterea accesului persoanelor posibil infectate cu coronavirus la o testare rapidă. Mulţumim conducerii OMV Petrom pentru implicare şi pentru dovada de responsabilitate socială în aceste vremuri dificile pentru ţara noastră”, a declarat Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Roşii Române.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW