Tuesday, May 28, 2024
Jurnalism corect


SURSE Detalii șocante în cazul milionarului acuzat că ar fi încercat să-și omoare șoția / Cine a salvat-o pe femeie de la înec și cum s-ar fi întâmplat scena din locația de lux / Bărbatul, arestat

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 15 august 2020 Etichete: ,

Au apărut noi detalii în cazul milionarului care ar fi încercat să-și omoare șoția. Potrivit unor surse, acesta ar fi încercat să o înece în jacuzzi-ul care se afla pe balconul hotelului din Mamaia, dar un prieten a intervenit. 

Aceasta, de teamă, ar fi fugit pe stradă și a fost oprită de un echipaj de poliție, spunând că a fost doar o dispută conjugală, întorcându-se în hotel.

Ulterior, șoția milionarului ar fi fost agresată sexual de către acesta. A reușit să scape a doua oară, luând un taxi până în București, unde a depus plângere la poliție.

Din informațiile primite pe surse, este vorba de Mihai Bizu, un dezvoltator imobiliar care s-ar fi aflat în stare de ebriatate la momentul incidentului, susțin procurorii.

Milionarul care ar fi încercat să-și omoare soția pe balconului unui hotel din Mamaia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Acesta fusese transferat vineri seară la spital, deoarece i se făcuse rău, dar sâmbătă dimineață a fost adus înapoi la tribunal.

Citește și:  Om de afaceri, reținut pentru tentativă de omor și viol

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW