Saturday, April 13, 2024
Jurnalism corect


Omul de afaceri Mohammad Murad s-a înscris în AUR, alături de Sorin Constantinescu, Lidia Vadim, Ilan Laufer și Sorin Ilieşiu

By Ana Teșcan , in Politic Stirile zilei , at 14 noiembrie 2023 Etichete: , , , ,

Oamenii de afaceri Mohammad Murad și Sorin Constantinescu, alături de fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim, s-au înscris în partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), conform News.ro. În AUR s-au mai înscris fostul ministru al mediului de afaceri, comerț și antreprenoriat, Ilan Laufer, și cineastul Sorin Ilieșu. 

Mohammad Murad, candidat independent la funcția de primar în Mangalia la alegerile din 2020 a fost anchetat penal pentru coruperea și inducerea în eroare a alegătorilor după ce a distribuit persoanelor vârstnice din zona Olimp-Neptun pliante care imită prin culoare și formă vechile carnete de economii CEC, pe care erau inscripționate valoare de 10.000 de lei și numele candidatului. Detalii aici.

Milionarul Mohammad Murad deține numeroase hoteluri, printre care Phoenicia Hotels și lanțul de fast-food Springtime.

Omul invocat de Ciolacu când a acuzat șantajul din industria jocurilor de noroc

Sorin Constantinescu, fondatorul Pokerfest România, este cunoscut ca fiind cea mai importantă persoană din industria autohtonă de jocuri de noroc. Fost consilier guvernamental în domeniul jocurilor de noroc în Guvernul Orban, Sorin Constantinescu e în prezent influencer pe rețelele sociale.

În contextul adoptării de către Executiv a proiectului de OUG care reglementa cadrul legal în ce privește industria jocurilor de noroc, premierul Marcel Ciolacu a acuzat presiuni din partea mai multor operatori.

„Unul Sorin, una Odeta (n. red. Nestor), tot ne caută prin interpuși și nu știu cum să ajungă la noi să nu cumva să facem ordine în serverele acestor jocuri de noroc”, a declarat Ciolacu de la Hunedoara, pe 29 septembrie.

Luni, 13 septembrie, mai mulți deputați și-au anunțat intrarea în AUR, printre care Florică Ică Calotă, Daniel Florea şi Dumitru-Viorel Focşa. De asemenea, au mai intrat în partid senatorii Ovidiu-Iosif Florean, Călin Gheorghe Mătieş (fost PSD Alba) şi Vasilică Potecă.

Foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW