Wednesday, June 12, 2024
Jurnalism corect


Omul de afaceri Dan Cămârzan, judecat pentru că și-ar fi ucis bunica, eliberat din închisoare. Judecătorii au dispus internarea sa forțată într-un spital de psihiatrie

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 13 august 2019 Etichete: ,

Omul de afaceri brașovean, Dan Cămârzan, judecat pentru că și-a ucis bunica, va fi eliberat din închisoare și va fi internat într-un spital de psihiatrie, în urma expertizei psihiatrice făcute la București, unde s-a stabilit că acesta nu a avut discernământ.

Așadar, judecătorii Tribunalului Brașov au revocat măsura arestării preventive în cazul omului de afaceri și a dispus, în schimb, internarea sa forțată într-un spital de psihiatrie, decizia nefiind definitivă, potrivit Digi24.ro.

„Revocă măsura arestării preventive sub puterea căreia se află inculpatul Cămârzan Dan Cristian, deţinut în Arestul IPJ Braşov în baza mandatului de arestare preventivă emis de Tribunalul Braşov. Admite solicitarea formulată de Ministerul Public Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov şi în consecinţă (…) dispune internarea medicală provizorie a inculpatului, dispune comunicarea prezentelor dispoziţii administraţiei locului de deţinere şi Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Braşov. După rămânerea definitivă a prezentelor dispoziţii, dispune transferul de îndată al inculpatului în unitatea medicală de specialitate stabilită de Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Braşov”, se arată în decizie.

Dan Cămârzan, acuzat pentru crimă

Dan Cămârzan a fost arestat preventiv, la începutul lunii mai, fiind acuzat că și-a ucis bunica, o femeie în vârstă de 93 de ani.

„Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viaţa bunicii materne, prin exercitarea de violenţe fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare. Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov – Serviciul de Investigaţii Criminale”, preciza Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Omul de afaceri a fost inclus în urmă cu 9 ani în topul Forbes, cu o avere estimatp la peste 29 de milioane de euro.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW