Monday, November 28, 2022
Jurnalism corect


OMS îndeamnă guvernele din Europa să ia măsuri ferme pentru limitarea răspândirii noului coronavirus / Mark Ryan: Distanţarea fizică, purtarea măştii, aerisirea încăperilor sunt foarte importante

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 10 octombrie 2020 Etichete: , ,

Mike Ryan, directorul pentru situații de urgență al OMS, îndeamnă guvernele din Europa să ia măsuri pentru a reduce transmiterea infecției cu SARS-CoV-2. Acesta propune interzicerea evenimentelor la care se adună mai multe persoane, după ce Europa a depășit 100.000 de cazuri zilnice de COVID-19, potrivit News.ro.

Europa a depășit, joi, numărul de 100.000 de cazuri zilnice de COVID-19, iar directorul pentru situații de urgență al OMS este de părere că guvernele ar trebui să ia măsuri ferme pentru a bloca transmiterea virusului SARS-CoV-2.

Nu avem răspunsuri noi. Ştim ce avem de făcut(…)Este îngrijorător să vezi atât de multe ţări din Europa în care numărul infectărilor este în creştere iar guvernele trebuie să ia decizii ferme pentru a încerca să limiteze şi să blocheze transmiterea virusului„, a spus Mike Ryan, la Geneva.

Acesta a mai punctat si asupra măsurilor pe care ar trebui să le respectăm.

Distanţarea fizică, purtarea măştii, aerisirea încăperilor sunt foarte importante. Trebuie să fim foarte, foarte atenţi cu privire la întâlnirile la care participă mulţi oameni şi care stau apropiaţi”, a precizat directorul pentru situații de urgență al OMS.

Acesta a mai anunțat că OMS va derula o misiune internațională în China, pentru a afla originile coronavirus.

Sursă foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW