Thursday, October 28, 2021
Jurnalism corect


Olguța Vasilescu va organiza târg de Crăciun la Craiova

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 16 noiembrie 2020

În pofida situației tragice cauzată de epidemia de COVID-19, primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat luni organizarea unui târg de Crăciun în oraș. 

Căsuțele unde comercianții își vor vinde produsele urmează să fie amplasate în Piața Buzești și în Piața Mihai Viteazul, iar în Parcul Romanescu va fi montat iluminat de sărbătoare.

„Au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun. Pentru a evita aglomerația, anul acesta avem două locuri în care vor fi montate căsuțele, Piața Buzești si Piața Mihai Viteazul, iar in Parcul Romanescu va fi iluminat de sărbători în fața Casei Bibescu. Spre deosebire de anii trecuți, căsuțele pentru comercianți sunt vopsite în culorile Crăciunului și vor fi ornate cu ramuri de brad și instalații de lumini, iar în zona Centrului Istoric vor fi puse în valoare mai ales clădirile. Având în vedere ca Târgul de Crăciun din Craiova este inclus, anul acesta, în topul Forbes, ne dorim să aveți sărbători de poveste”, a anunțat pe Facebook Lia Olguța Vasilescu.

În județul Dolj s-au înregistrat aproape 10.000 de cazuri de COVID-19 de la debutul epidemiei, iar de duminică până luni, în 24 de ore, au fost raportate 99 de cazuri de îmbolnăvire. Rata de incidență a cazurilor din ultimele 14 zile a ajuns la aproape 4 la o mie de locuitori.

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW