Tuesday, May 28, 2024
Jurnalism corect


Olguța Vasilescu, eliberată din funcția de consilier al premierului: „Ce aș fi putut eu să îl consiliez pe șeful unui guvern de maneliști?”

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 13 noiembrie 2019 Etichete: , , ,

Premierul Ludovic Orban a anunţat, în şedinţa de Guvern de miercuri, că a eliberat-o din funcția de consilier onorific al premierului pe Lia Olguţa Vasilescu.

„Am mai demis încă un rând de reprezentanţi ai PSD. Plăcerea cea mai mare mi-a făcut-o să o demit. Am descoperit că Olguţa Vasilescu era consilier al premierului. Am eliberat-o de această grijă, să se ocupe de campanie”, a declarat Ludovic Orban.

Lia Olguța Vasilescu a fost numită, în luna martie, consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă.

Ce bucurii mărunte au frustrații de la PNL… Ludovic cel mic anunță că m-a demis din funcția de consilier onorific al premierului, funcție neremunerata, oricum… Păi, eu nu eram consilier la ține, că să mă demiți tu de pe undeva! Eu am fost consilierul Vioricăi Dancilă și mandatul mi-a încetat odată cu al ei. Ce aș fi putut eu să îl consiliez pe șeful unui guvern de maneliști care taie pensii și salarii, când eu știu doar să le cresc?

Pe infrastructură, la fel, ce aș putea să consiliez un premier care, când a fost ministru la Transporturi, a construit km de hărții și niciun cm de autostrada?Ăștia nu au ce face și demit oameni care nu sunt în guvernul lor, doar că să se dea importanți!

Ludovic, după două săptămâni te-ai prins că nu vin la serviciu? Crezi că sunt că ține să dau consultații telefonice?”, a scris Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Înainte de această funcție, fostul ministru al muncii a fost refuzată de Klaus Iohannis pentru funcția poziția de ministru al Transporturilor și de ministru al Dezvoltării.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW