Friday, April 12, 2024
Jurnalism corect


Ofițer din cadrul Corpului de Control al MAI, prins în flagrant de procurorii DNA în timp ce primea 15.000 lei. A fost reținut de anchetatori

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 4 august 2022

Daniel Ciprian Asanache-Damian, ofițer de poliție în cadrul Corpului de control al Ministerului Afacerilor Interne, a fost reținut de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, după ce, în urmă cu o zi, a fost prins în flagrant în timp ce ar fi primit 15.000 de lei de la o persoană, pentru a-i rezolva probleme judiciare.

În calitate de ofițer de poliție angajat la Corpul de control al Ministerului Afacerilor Interne, inculpatul Asanache-Damian Daniel Ciprian ar fi pretins, în mod repetat, de la o persoană, diferite sume de bani, lăsându-o să creadă că, prin influența pe care o are asupra unor ofițeri de poliție, îi va determina să rezolve problemele judiciare ale respectivei persoane”, se arată într-un comunicat transmis joi, 4 august, de DNA.

Ofițerul, acuzat de trafic de influență, a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat judecătorului Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW