Friday, July 26, 2024
Jurnalism corect


OFICIAL Polițistul care a ucis copila de 13 ani nu era in misiune / UPDATE Agentul, plasat sub control judiciar

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 14 ianuarie 2022

UPDATE Polițistul care a omorât, pe trecerea de pietoni, o fată de 13 ani și a rănit grav o alta de 11 ani a fost plasat sub control judiciar.

Știrea inițială

Procurorii Parchetului de pe lângă judecătoria Sector 1, prin vocea purtătorului de cuvânt, Radu Călin, au transmis vineri, 14 ianuarie, că polițistul care a omorât, pe trecerea de pietoni, o fată de 13 ani și a rănit grav o alta de 11 ani, nu se afla în misiune.

Potrivit anchetatorilor, agentul a fost deja pus sub urmărire penală și i-au fost aduse la cunoștință acuzațiile

Din cercetările preliminare, procurorii au stabilit că autospeciala de poliție avea semnalele luminoase aprinse, nu și pe cele acustice, iar viteza de deplasare era peste limita legală în zona respectivă.

Tragedie pe trecea de pietoni, provocată de un polițist

Un polițist a accidentat mortal în București, pe trecea de pietoni, o fată de 13 ani și a rănit grav o alta în vârstă de 11 ani.

„Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii. Autospeciala rula cu semnalele luminoase în funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor”, a transmis Poliția Capitalei.

Potrivit surselor Main News, agentul nu consumase alcool.

Sursa foto: Inquam Photos/ Cornel Putan

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW