Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


OFICIAL Gabriela Firea și Sebastian Burduja, coordonatorii campaniei electorale pe Capitală, anunță Paul Stănescu / Firea va fi pe listele PSD pentru europarlamentare / Medicul Cîrstoiu, candidatul coaliției la Primăria Generală

By Preda Maria , in Politic Stirile zilei , at 19 martie 2024 Etichete: , , ,

Paul Stănescu, secretarul general al social-democraților, a declarat astăzi că Gabriela Firea și Sebastian Burduja vor fi coordonatorii campaniei electorale pe Capitală. Firea va fi și pe lista comună PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare. Medicul Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul alianței la Primăria Generală a Capitalei, a mai declarat Paul Stănescu. Decizia privind candidații la sectoarele 1, 2 și 5 va fi luată mâine. 

Secretarul general al PSD Paul Stănescu a anunțat astăzi că Gabriela Firea (PSD) și Sebastian Burduja (PNL) vor coordona campania electorală din București.

Vor fi coordonatorii de campanie pe Bucureşti, din partea PSD doamna Gabriela Firea, din partea PNL, domnul Burduja”, a transmis Paul Stănescu, citat de News.ro.

Gabriela Firea va fi pe lista PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare din iunie, a mai transmis secretarul general al social-democraților. „Doamna Firea va fi pe lista la europarlamentare”, a afirmat el, potrivit sursei citate.

Paul Stănescu a mai spus că nu au fost stabiliți candidații pentru sectoarele 1, 2 și 5 încă, dar această decizie va fi luată marți seară sau miercuri. „Nu am stabilit, discutăm, ce pot să vă spun e că vom avea candidaţi comuni şi liste comune la consiliul local şi Consiliul general”, a spus el, conform News.ro.

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliției la Primăria Capitalei

Mediul Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar, este candidatul coaliției la Primăria Capitalei. Paul Stănescu a afirmat despre acesta că „este un medic recunoscut” și că este susținut atât de liberali, cât și de social-democrați, așadar are prima șansă. Despre notorietatea medicului, secretarul general al PSD a spus că „acesta are notorietate”, dar vor lucra pentru a veni cu un proiect pentru București.

Coaliția PSD-PNL mizează pe candidatura lui Cîrstoiu. Întrebat dacă actualul manager de la Spitalul Universitar are șanse în fața lui Cristian Popescu Piedone și a lui Nicușor Dan, Stănescu a afirmat că „E o competiţie, vom vedea, dar noi sperăm şi facem tot ce e posibil ca domnul Cîrstoiu să fie Primarul Capitalei”, conform sursei citate.

PSD va convoca Consiliul Național în care se vor valida o parte din candidații la locale și lista pentru alegerile europarlamentare, a mai transmis Stănescu.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

 

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW