Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Ode adresate de Rareș Bogdan către Klaus Iohannis, în Parlamentul European: Un adevărat om de stat / Un om cu vocație europeană

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 7 februarie 2024

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a adresat miercuri un discurs în plenul Parlamentului European, în care i-a adresat mai multe elogii președintelui Klaus Iohannis, aflat în sală. 

„Am avut privilegiul de a asculta, alături de dumneavoastră, analiza și viziunea unui adevărat om de stat, domnul Klaus Iohannis, președintele României în in ultimii 9 ani, votat de două ori de aproape 7 milioane de români. Ați ascultat discursului unui om cu vocație europeană despre Europa și construcția europeană. Nu este un simplu discurs! Aceasta este România, distinși colegi! Cea mai importantă țară pentru asigurarea securității UE la Marea Neagră și țară care are 650 de km de granița cu Ucraina!”, a afirmat Rareș Bogdan.

Iohannis, în Parlamentul European

Președintele Klaus Iohannis se află miercuri în Parlamentul European. Șeful statului s-a întâlnit cu șefa legislativului comunitar, Roberta Metsola, și a susținut un discurs în fața aleșilor.

„După părerea mea, ar fi inadmisibil ca nici o poziţie să nu fie ocupată de o persoană din noile state membre, adică din partea din Est. Eu cred că în 2019 s-a greşit, toate poziţiile relevante au fost ocupate de persoane foarte competente, nu asta e discuţia, din vechea Europă şi este unul din motivele pentru care care foarte mulţi est europeni se consideră puţin lăsaţi deoparte”, a arătat Klaus Iohannis.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW