Monday, January 17, 2022
Jurnalism corect


Oana Zăvoranu se va ocupa de relația cu presa la Primăria Sectorului 5 / Cristian Popescu Piedone: E o chestiune de voluntariat, nu are nevoie de bani

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 9 noiembrie 2021

Cristian Popescu Piedone a declarat marți, 9 noiembrie, pentru Main News, că Oana Zăvoranu va coordona comunicarea cu mass-media în cadrul Primăriei Sectorului 5, pe bază de voluntariat.

Oana Zăvoranu este prietena mea de peste 15 ani, nu este angajată, pentru că Oana Zăvoranu, în evoluția ei, nu are nevoie de bani, dar și eu și ea avem o nevoie…ea pe zona media, eu pe comunicare”, a declarat, pentru Main News, Cristian Popescu Piedone.

Edilul a precizat că Oana Zăvoranu va prelua funcția de consilier al primarului pe partea de mass-media, fără a fi remunerată.

E o chestiune de voluntariat, în baza unei prietenii de ani și ani. Consilier onorific pe post de mass-media, dar cu decizii concrete”, a explicat primarul Sectorului 5.

Oana Zăvoranu, cunoscută în spațiul public după ani de apariții mondene, a postat, marți, pe Facebook, mai multe fotografii în care apare alături de primarul Sectorului 5, cu descrierea: „În vizită la viitorul meu șef”.

 

Sursă foto: Oana Zăvoranu / Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW