Friday, February 28, 2020
Jurnalism corect


Oana Bogdan demisionează din PLUS

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 23 octombrie 2019 Etichete: ,

Oana Bogdan, membru în Biroul Național PLUS a demisionat din partid. Conform unei scrisori adresată membrilor Consiliului Național, Oana Bogdan și-a motivat plecarea din partid prin faptul că vrea să fie mult mai prezentă la Buruxelles, unde conduce un birou de arhitectură.

Oana Bogdan a ales să se implice mai mult în proiectele de arhitectură din cadrul companiei pe care a înființat-o.

„Oana Bogdan, membru în Biroul Național PLUS, și-a dat demisia din partid. După cum chiar ea a explicat într-o scrisoare adresată membrilor Consiliului Național, demisia ține de nevoia de a fi mult mai prezența la Bruxelles, unde Oana conduce un birou de arhitectură de succes. Ultimii trei ani, dedicați României, au ținut-o departe de conducerea firmei pe care a înființat-o. Faptul că, astăzi, Oana a ales să se implice mai mult în proiecte care țin de arhitectură nu înseamnă că ea a abandonat sau a întors spatele PLUS. Dimpotrivă. Oana și PLUS se vor regăsi cât de curând în proiectul de reînnoire a Europei”, transmite PLUS, prin intermediul unui comunicat.

Oana Bogdan a fost secretar de stat la Ministerul Culturii în timpul mandatului de premier al lui Dacian Cioloș, iar până în prezent a fost membru în Biroul Național și Consiliului Național PLUS.

sursa foto: Facebook

Citeste si:  Dacian Cioloș: USR-PLUS se pregătește deja de guvernare. O putem asuma de oricând

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW