Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


O româncă profesoară în China, suspectă de infecție cu coronavirus. Pacienta a fost transferată la Iași

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 7 februarie 2020 Etichete: , , , , ,

O femeie în vârstă de 33 de ani, care lucrează ca profesoară de limba engleză în China, a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, fiind suspectă de infecție cu noul coronavirus.

Update: Femeia a fost transportată cu Autospeciala de Transport Personal și Victime Multiple (ATPVM) la spitalul de boli infecțioase din municipiul Iași.

În timp ce era urcată în autospecială, unul din paramedici a alunecat pe o rampă iar pacienta a fost scăpată. Autoritățile au precizat că nimeni nu a fost accidentat.

Imaginile video pot fi văzute AICI.

Știrea inițială

Femeia de 33 de ani s-a întors pe 1 februarie din China, în Suceava. După câteva zile în care s-a simțit rău, tânăra a luat decizia să meargă la spital.

A fost declanșată o anchetă epidemiologică cu privire la persoanele cu care femeia a intrat în contact, potrivit DSP Suceava.

Pacienta urmează să fie transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi.

Femeia a venit din China pe ruta Hong Kong-Londra-Suceava şi nu a luat contact decât cu părinții săi, conform sursei citate.

 

sursa foto: nytimes.com 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More here on that Topic: mainnews.ro/o-romanca-profesoara-in-china-suspecta-de-infectie-cu-coronavirus-pacienta-a-fost-internata-la-suceava/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More on on that Topic: mainnews.ro/o-romanca-profesoara-in-china-suspecta-de-infectie-cu-coronavirus-pacienta-a-fost-internata-la-suceava/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *